ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ = www.MYTIME.gr

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008

Επιστροφή στις ραδιοφωνικές μου ρίζες !

Οκτώβρης 2008.

Επιστρέφω και πάλι στην φιλόξενη συχνότητα του STAR FM 97.1 μετά απο αρκετά χρόνια.

Ξεκίνησα τα πρώτα ραδιοφωνικά μου βήματα, φοιτητής στην Λαμία με τον "πειρατικό" σταθμό μου "Αδωνης 97.5".

Ακουλούθησε το Πειραματικό Πρόγραμμα Λαμίας, που μετονομάσθηκε σε Star FM 97.1.

Μερικές απο τις τότε εκπομπές που αγάπησα ήταν :
- το μηνιαίο "Αφιέρωμα στην Πανσέληνο" με πρωτότυπα κείμενα μου, αφηγήσεις ηθοποιών και μουσικές απο όλο τον κόσμο
- το "Ασανσέρ Ρυθμού και Μελωδίας" με ελληνική μουσική και συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Γερμανός, η Αννα Βίσσυ, διάφορα σχήματα όπως οι "Μοντέλο 63"
- και αρκετές ακόμη πρωτότυπες εκπομπές που αυτοσχεδιάζαμε ζωντανά στα πλατό με τον Γιώργο Δεδούση, τον Κώστα "Βένο" και αρκετούς ακόμη αγαπημένους φίλους της Λαμίας.

Υπέροχα ραδιοφωνικά και όχι μόνο χρόνια.

Ευχαριστώ απο καρδιάς τον αγαπητό φίλο και Διευθυντή του πρωτοπόρου στους 5 νομούς της στερεάς, STAR Κεντρικής Ελλάδας, Γιώργο Σιμόπουλο που μου έδωσε την χαρά να συνεργασθώ πάλι με το ιστορικό αυτό Ραδιόφωνο της Λαμίας που σημάδεψε τα πρώτα ραδιοφωνικά μου βήματα και να είμαι πάλι κοντά σας.

Αγαπημένοι (παλιοί και νέοι) φίλοι και φίλες, ο χώρος αυτός δημιούργηθηκε για να φιλοξενεί την κριτική και τις προτάσεις σας, για το ραδιοφωνικό show "Να Εκπομπή Να Μάλαμα", που μετά απο 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια στην συχνότητα του Alpha Radio 98.9 στην καθημερινή απογευματινή ζώνη 4-6 μμ, ξεκινά την πανελλαδική πορεία του απο εκεί που ξεκίνησα να κάνω ραδιόφωνο το 1986, την Λαμία !

Εύχομαι σε όλη την μεγάλη, χαρούμενη παρέα μας καλή συνέχεια, με καλές εκπομπές, Parties & με αγαπημένους καλλιτέχνες, συλλεκτικά δώρα και πολλές ακόμη μουσικές δραστηριότητες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Θεοδόσης Μάλαμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LIVE Ships Navigator